Kuća za odmor br.278, apartmani br.1-2, Grad Rab - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.278

* 2 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u starogradskoj jezgri blizu mora i plaže. Bezbroj trgovina, restorana i kafića su u neposrednoj blizini. Kao sve kuće u gradu ni ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati na određenim mjestima u gradu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u Rapskoj luci, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. 

  • Apartman br.1 za 4-5 osobe, veličine cca. 50 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV i velike vrtne terase.

  • Apartman br.2 za 2-4 ili 4-6 osoba, veličine cca. 70 m²,  nalazi se na dva nivoa na 1. katu i potkrovlju. U donjem djelu su jedna soba s bračnom posteljom i kupaonom. Još jedna soba s bračnom posteljom se prema potrebi može pridodati apartmanu. U gornjem dijelu su  minikuhinja, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV i klima uređajem te velika terasa garniturom za sjedenje i pogledom na stari grad i more.