Kuća br.273, stanovi za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.273

* 4 stana za 2-10 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar/San Marino, cca. 300 m od Rajske plaže. Od restorana je udaljena 100 m a do trgovine su 200 m. Kuća ima vlastita parkirališta. Vez za plovilo u marini, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže sa 4 stana za odmor, I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Stan br.1 za 6-9 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, velike otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučom na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV i jedne velike terase u hladu.
  • Stan br.2 za 6-10 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, velike otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučom na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV i jedne terase.
  • Stan br.3 za 4-6 osoba nalazi se u potkrovlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV i jedne terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 2-3 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem za jedno dijete, kupaone, minikuhinje, satTV i jedne terase s pogledom na more.