Kuća br.266, apartmani br.1-5, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.266

* 5 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na na maloj uzvišici na mirnom položaju u mjestu Lopar. Od mora je udaljena ca. 500 m i idealno je polazište do pjeskovitih plaža u Sahara uvali. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodicu u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 5 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj i velika zajednička dvorišna terasa. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, dodatnim ležajem i izlazom na 4 m˛ veliki balkon s garniturom za sjedenje, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 3 m˛ velikog balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, dodatnim ležajem i izlazom na 4 m˛ veliki balkon s garniturom za sjedenje, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m˛ proteže se na dvije etaže. U prizemlju se nalazi otvorena kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, jedan WC te 16 m˛ velika, natkrivene terasa s garniturom za sjedenje. Na 1. katu  je soba s bračnom posteljom, dodatnim ležajem i izlazom na 6 m˛ veliki balkon s garniturom za sjedenje te jedna kupaona.

  • Apartman br.4 za 6-8 osoba, veličine cca. 85 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s odvojenim posteljama, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za divje osobe, satTV te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Studio-apartman br.5 za 2-3 osoba, veličine cca. 36 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od prostorije koja je razdvojena na spavaći i dnevni dio s bračnom posteljom, dodatnim lažajem, kuhinje s blagovaonom, satTV, jedne kupaone te terase s garniturom za sjedenje.