Kuća br.260, stanovi za odmor br.1-3, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.260

* 3 stana za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na na maloj uzvišici na potpuno mirnom položaju u mjestu Lopar. Od kuće se pruža prekrasan pogled na cijeli zaljev sve do susjednih otoka Krk i Cres. Do mora su cca. 500 m. Pozicija je idealno polazište do pjeskovitih plaža u Sahara uvali. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 3 visoko kvalitetno opremljena stana  I. kategorije (****). Vrtni roštilj. Kod domaćina možete unajmiti bicikle i ugovoriti vožnju gliserom do susjednih otoka. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Stan br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom, internet priključkom i jedne velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.2 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom, internet priključkom i jedne velike terase s pogledom na more.
  • Studio br.3 za 2-4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od velike sobe s dvije bračne postelje, kupaone, kuhinjskog bloka s blagovaonom, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom, internet priključkom i jedne velike terase s pogledom na more.