Kuća br.251, stan ili sobe za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.251

* 1 stan ili 4 sobe za 2-12 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Lopar na potpuno mirnom položaju s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Kuća je idealno polazište za pjeskovite plaže u Sahara uvali. Restoran i trgovina su udaljeni 1.000 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za brodice u marini (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s jednim stanom  I. kategorije (***). Domaćin neživi u ovoj kući. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje kod domaćina. Sobe se mogu i pojedinačno unajmiti u terminima van glavne sezone. 
  • Stan br.1 za 8-12 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od 4 dvokrevetnih soba s dodatnim ležajima, tri kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa satTV i velike terase s pogledom na more.
  • Sobe br.2-3 za 2-3 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od bračnog kreveta, dodatnog ležaja i kupaone. Velika zajednička terasa. Uporaba kuhinje.
  • Obiteljska soba br.4 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije preko hodnika povezane sobe s bračnim krevetom, dodatnim ležajem i jedne zajedničke kupaone. Velika zajednička terasa. Uporaba kuhinje.