Kuća br.244, apartmani i sobe br.1-6, otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik sobe
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.244

* 4 stana i 2 sobe za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se u Palitu nedaleko starogradske jezgre Grada Raba. Do mora ima 300 m, trgovina je 200 m a restoran 100 m udaljen. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vez za brodicu u obližnjoj marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 4 stana i 2 sobe s doručkom I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Stan br.1 za 4-5 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i jedne terase.
  • Studio br.2 za 2-3 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, satTV i jednog balkona.
  • Stanovi br.3-4 za 4 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaki od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i jedne terase.
  • Sobe br.5-6 za 2-3 osobe nalaze se u prizemlju i sastoje svaka od od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone i balkona.