Kuća br.237, apartmani br.1-3, otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.237

* 3 stana za 5-9 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar. Od mora je udaljena ca. 1.000 m. Kuća je idealno polazište za plaže u Sahara uvali. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s tri stana  I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje.
  • Stan br.1 za 6-8 osoba nalaze se u prizemlju i sastoji od tri dvokrevetne sobe, tri kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, satTV i velike terase.
  • Stan br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i jedne velike terase.
  • Stan br.3 za 6-9 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije spavaće sobe s bračnim posteljama, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV i jedne velike terase.