Kuća za odmor br.235, apartmani br.1-4, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.235

* 4 stana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na potpuno mirnom položaju u mjestu Lopar neposredno uz more. Ispod kuće je šetnica kojom možete doći do bezbroj malih, pjeskovitih uvalica. Do restorana ima 50 m a do trgovine su 500 m. Parkirališta su udaljenja 50 m. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključena u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 stana I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Dječji krevetić po potrebi.
  • Stan br.1 za 6-8 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, sobe s 2 odvojena kreveta, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, strojem za pranje posudja, dnevnog boravka sa satTV i 2 dodatna ležaja i velike dvorišne terase s pogledom na more.
  • Stanovi br.2-3 za 4-5 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od dvije dvokrevetne sobe i jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 2-3 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, jednog dodatnog ležaja i velike terase s pogledom na more.