Kuća br.230, apartman i sobe za odmor br.1-5, Palit, otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.230

* 1 apartman i 4 sobe za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit - Monte Stipe, cca. 200 m od mora i nedaleko starogradske jezgre. Restorani su udaljeni 50 m a trgovina 200 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vlastiti vezovi za brodice u marini nedaleko kuće (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 1 apartmanom i 4 soba s doručkom, sve I. kategorije (***). Velika zajednička terasa za doručak u prizemlju. Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u sobama za odmor.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 75 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, perilicom za posuđe, mikrovalnom pećnicom, klima uređajem, satTV te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Sobe za odmor br.2-4 za 2-3 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od jedne bračne postelje, jednog dodatnog ležaja, kupaone i balkona s pogledom na more (jedna soba bez balkona).

  • Soba za odmor br.5 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne bračne postelje i kupaone.