Kuća br.228, apartmani br.1-5, Kampor, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.228

* 3 apartmana i 2 bungalowa za 4-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Kampor. Od mora i pješčane plaže "Veli Mel" je udaljena 1.000 m, do trgovine su 20 m, a do restorana 200 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za plovilo u marini u Punti Kampora, ali nije uključen u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 3 apartmana, vrtni bungalow i jedna cca. 600 m udaljena zasebna seoska kuća. Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Wellness program sadržava bazen sa slatkom vodom veličine 9x4,5 m s protustrujnim plivanjem, reflektorom u bazenu za noćno kupanje te ležaljkama i suncobranima. Uz bazen se nalazi bar i prostorija za fitnes. Kućni ljubimci dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine ca.70 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 6 osoba, veličine ca.120 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe, svaka soba ima vlastitu kupaonu, prostrane otvorene kuhinje i dnevnog boravka s mikrovalnom pećnicom, satTV, klima uređajem te 20 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 8 osoba, veličine ca.160 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od 4 dvokrevetne sobe, svaka soba ima vlastitu kupaonu, prostrane otvorene kuhinje i dnevnog boravka s mikrovalnom pećnicom, perilicom za suđe, satTV, klima uređajem te 40 m˛ velike natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Vrtni bungalow br.4 za 4 osobe nalazi se u posebnoj kućici i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i terase s garniturom za sjedenje.

  • Seoska kuća br.5 za 4-6 osoba nalazi se na idiličnom položaju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne dvokrevetne sobe s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, kupaone, kuhinje s blagovaonom, perilicom za suđe, satTV, klima uređajem te velike vrtne terase s garniturom za sjedenje i vrtnim roštiljem.