Kuća br.219, stanovi za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.219

* 4 stana za odmor za 6-8 osoba


Ova vrlo lijepa, novo sagradjena obiteljska kuća nalazi se na mirnom pložaju u mjestu Supetarska, neposredno uz more. Restoran je udaljen 20 m a trgovina cca. 500 m. Mogučnost dostave namirnica. Kuća ima vlastita parkirališta.Vlastiti vez za plovilo pred kućom ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s 4 prostrana i vrlo lijepo opremljena stana I. kategorije (****). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Stan br.1 za 8 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, 1 jednokrevetne sobe, tri kupaone, velikog dnevnog boravka sa satTV, klima uredjajem, kaučom i foteljom na razvlačenje za 3 osobe, kuhinje s perilicom za sudje, blagovaone i velike, natkrivene terase s pogledom na more.

  •  
  • Stanovi br.2-3 za 6 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od 2 dvokrevetne sobe, kupaone, dnevnog boravka sa satTV, klima uredjajem, zidnim trezorom i kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinje s perilicom za sudje, blagovaone i velike terase s pogledom na more.

  •  
  • Stan br.4 za 6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, kupaone, dnevnog boravka sa satTV, klima uredjajem, zidnim trezorom i kaučem na razvlačenje za 2 osobe, kuhinje s perilicom za sudje, blagovaone i francuskim balkonima s pogledom na more.