Kuća br.215, stanovi za odmor br.1-3, otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.215

* 3 stana za odmor za 2-9 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se usred parka prirode "Dundovo" u naselju Suha Punta, okružena zelenilom i potpunim mirom. Idealno je polazište za šetače i bicikliste. Do idilične, plitke, kristalno bistre i pjeskovite uvalice "Čifnata" su svega nekoliko minuta šetnje šumskom stazicom. Do prvog restorana u uvali "Gožinka" su 1,5 km, a do trgovine u hotelskom naselju "Suha Punta" 1 km. Vlastita parkirališta. Vez za plovilo može se dobiti u lučici "Suha Punta", ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s tri stana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Od domaćina se mogu preuzeti vlastiti poljoprivredni proizvodi i odlično domaće vino te ugovoriti doručak i/ili večera. 

  • Apartman br.1 za 4 osobe, veličine cca. 85 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvoposteljne sobe, svaka soba s vlastitom kupaonama, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnom boravkom, perilicom za posuđe i satTV te velike, natkrivene dvorišne terase.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvoposteljne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te velike dvorišne terase u hladnu.

  • Apartman br.3 za 6-9 osoba, veličine cca. 120 m², nalazi se na 1.katu i sastoji od tri dvoposteljne sobe s balkonima i dva dodatna ležaja, dvije kupaone, velike kuhinje s blagovaonom te dnevnog boravka s dodatnim ležajem i satTV.