Kuća br.212, apartmani za odmor br.1-5, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.212

* 5 apartmana za odmor za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 400 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 200 m a do trgovine ima 300 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 5 apartmana za odmor I. kategorije (***). Kućni ljubimci dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i terase s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i terase/balkona s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 5-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, jedne jednokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i terase/balkona s pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 6-8 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od tri dvokrevetne sobe, jedna od toga s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa satTV, kaučem na razvlačenje za jednu osobu i velike dvorišne terase.