Kuća br.208, stanovi za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.208

* 4 stana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Mundanije, udaljena cca. 1000 m od mora. Do restorana su 300 m a do trgovine 500 m. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u gradskoj luci (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 4 stana za odmor I. kategorije (***). Veliki vrt s roštiljem i garniturom za sjedenje te vrlo lijepa dvorišna terasa pod palmama. Kućni ljubimci dozvoljeni.
  • Stan br.1 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase.
  • Stan br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem te jedne terase.
  • Stan br.3 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem te dva balkona.
  • Stan br.4 za 4-5 osoba nalazi se u dvorišnoj zgradi na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom i satTV te jedne terase.