Kuća za odmor br.205, apartmani br.1-3, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.205

* 3 apartmana za odmor za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Supetarska Draga, na udaljenosti cca. 100 m od mora. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta pored kuće. Vlastiti vezovi za plovila ali nisu uključeni u cijenu. Kuća raspolaže s tri apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj s garniturom za sjedenje u hladu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, dodatnim ležajem i namještene dvorišne terase.
  • Apartman br.2 za 6-8 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe, dvije kupaone, prostrane kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa satTV i dodatnim ležajem i namještene terase s pogledom na more.