Kuća br.202, stanovi i sobe za odmor br.1-8, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.202

* 4 stana i 4 sobe za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se u mjestu Banjol iznad uvale II. Padova i kampinga. Restoran je udaljen 200 m, do trgovine ima 500 m a do mora ima 400 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za brodice u ACI Marini u Gradu Rabu (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 stana za odmor i 4 sobe s doručkom, sve I. kategorije (***). Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Vinski podrum s domaćim vinima. Velika zajednička sala za doručak i boravak. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Stan br.1 za 4-5 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od 2 preko terase povezane dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem i velike terase s pogledom na more.

  • Stan br.2 za 4-5 osoba nalazi se u prozemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.

  • Stan br.3 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s klima uređajem i terase s pogledom na more.

  • Stan br.4 za 5-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem  i velike terase s pogledom na more.

  • Sobe br.5-8 za 2 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od bračne postelje, kupaone i terase s pogledom na more.