Kuća za odmor br.197, apartmani br.1-4, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.197

* 4 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Supetarska neposredno uz more. Restoran i trgovina su 200 m udaljeni. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovila ali nisu uključeni u cijenu. Od domaćina se mogu unajmiti dvije barke po cijeni od 200 kn/dan. Kuća raspolaže sa 4 apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od 1 dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od 2 dvokrevetne sobe i jednog dodatnog ležaja, 2 kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i dodatnim ležajem za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-5 osoba nalazi se u prizemlju i na 1.katu i sastoji od 1 dvokrevetne sobe, 1 dvokrevetne sobe za djecu, kupaone, WC-a, kuhinje s blagovaonom, satTV i dodatnim ležajem i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 4-5 osoba nalazi se u visokom potkrovlju i sastoji od 2 dvokrevetne sobe i jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka sa satTV te velike terase s pogledom na more.