Kuća br.195, stanovi za odmor br.1-6, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.195

* 6 stanova za odmor za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar na maloj uzvišici s predivnim panoramskim pogledom na zaljev. Od mora je udaljena 300 m. Restorani i trgovine su 500 m udaljene. Kuća ima vlastita parkirališta i raspolaže s 6 stanova za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci dobro došli.
  • Stan br.1 za 6-8 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od 3 dvokrevetne sobe s kupaonama, kuhinje s blagovaonom i satTV, velike sale s 2 dodatna ležaja, te velike terase s predivnim pogledom na more.
  • Stanovi br.2-4 za 2-3 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe s kupaonom, blagovaone s minikuhinjom i jednim dodatnim ležajem te terase s pogledom na more.
  • Stan br.5 za 2-3 osobe nalazi se u zasebnom bungalowu i sastoji od 1 dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem i terase s pogledom na more.
  • Stan br.6 za 2 osobe nalazi se u zasebnom bungalowu i sastoji od jedne velike sobe s duplim ležajem i blagovaonom, minikuhinje, kupaone i terase s pogledom na more.