Kuća br.152, stanovi za odmor br.1-3, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.152

* 3 stana za odmor za 6-7 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se u mjestu Supetarska, cca. 100 m od mora. Restoran je udaljen 50 m a trgovine cca. 100 m. Kuća ima vlastita parkirališta.Vez za plovilo može se dobiti u marini, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s tri prostrana stana I. kategorije (***). Uporaba zajedničke praone. Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Stan br.1 za 6-7 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, tri kupaone, velikog dnevnog boravka sa satTV, kaučom i foteljom na razvlačenje za 3 osobe, velike kuhinje s dubinskim zamrzivačem,  blagovaone i dvije terase s garniturom za sjedenje.

  •  
  • Stan br.2 za 6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, tri kupaone, velikog dnevnog boravka sa satTV i kaučem na razvlačenje za 2 osobe, velike kuhinje s dubinskim zamrzivačem, blagovaone i dvije terase s garniturom za sjedenje.

  •  
  •  Stan br.3 za 6 osoba nalazi se u potkrovlju i sastoji od 2 dvokrevetne sobe, kupaone, WC-a, velikog dnevnog boravka sa satTV, klima uredjajem i kaučem na razvlačenje za 2 osobe, velike kuhinje s dubinskim zamrzivačem, blagovaone i dvorišne terase s garniturom za sjedenje.