Kuća br.123, stanovi za odmor br.1-2, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.123

* 2 stana za odmor za 4-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u gornjem djelu starogradske jezgre blizu gradske plaže i parka, a u blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Kao i sve ostale kuće u gradu i ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati svugdje po gradu. Vez za plovilo može se dobiti u Rapskoj luci, ali nije uključen u cijenu. Od kuće se pruža fantastičan pogled na stari grad i more. Kuća raspolaže s 2 stana i ima lijepo uređeno dvorište sa garniturama za sjedenje.
  • Stan br.1 za 4-8 osoba, I. kategorije (***) nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, kupatila, kuhinje s dnevnim boravkom i terase s pogledom na more. Stanu se mogu pripojiti daljne dvije dvokrevetne sobe s WC/tušem tako da se mogu ukupno do 8 osoba udomiti.
  • Stan br.2 za 6-7 osoba, I. kategorije (***) nalazi se na 1.katu. Sastoji se od tri dvokrevetne sobe i jedne jednokrevetne sobe, tri kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i terase s pogledom na more.