Kuća br.111, apartmani br.1-3, Mundanije, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.111

* 3 apartmana za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Mundanije - Sv.Ilija. Udaljena je cca. 1.000 m od mora. Do restorana su 200 m a do trgovine 500 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodice u lučici (nije uključen u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Veliki vrt s roštiljem i garniturom za sjedenje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić. Domaće vino i rakija.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu te s vlastitom kupaonom, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom s ledenicom, satTV te 20 m˛ velike natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 60 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu i izlazom na 4 m˛ veliku terasu s garniturom za sjedenje, jedne sobe s bračnom posteljom i izlazom na 9 m˛ veliku terasu s garniturom za sjedenje, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom i satTV.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom i satTV te 9 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.