Kuća br.109, stanovi za odmor br.1-2, Suha Punta, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.109

* 2 stana za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se usred parka prirode "Dundovo" u naselju Suha Punta, okružena zelenilom i potpunim mirom. Idealno je polazište za šetače i bicikliste. Do idilične, plitke, kristalno čiste pjeskovite uvalice "Čifnata" su svega nekoliko minuta šetnje šumskom stazicom. Do prvog restorana u uvali "Gožinka" su 1,5 km, a do trgovine u hotelskom naselju "Suha Punta" 1 km. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vez za plovilo može se dobiti u lučici "Suha Punta", ali nije uključen u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju vrtni roštilj i vanjski tuš. Kuća raspolaže s dva stana za odmor I. kategorije (***). Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Galerijski apartman br.1 za 4 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalaze se na 1. katu. U donjem djelu su jedna soba s bračnom posteljom, kupaona, kuhinja s blagovaonom i velika, namještena terase s pogledom na more. U gornjem dijelu na galeriji je još jedna soba s bračnom posteljom.

  • Apartman br.2 za 2 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalaze se u prizemlju. Sastoji se od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike, natkrivene vrtne terase s garniturom za sjedenje.