Kuća za odmor br.106, apartman i soba za odmor br.1-2, Palit, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.106

* 1 apartman i 1 soba za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit/Monte Stipe, cca. 150 m od mora i nedaleko starogradske jezgre. Do trgovine su 100 m a mirni restoran nalazi se u prizemlju kuće. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodice u lučici nedaleko kuće (nije uključen u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s jednim apartmanom i jednom sobom za odmor I. kategorije (***) koji se mogu spojiti i zajedno udomiti do 8 osoba. Centralno grijanje pa je pogodna i za hladnije godišnje doba. S domaćinom se može ugovoriti doručak i polupansion. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine cca. 65 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, izlazom svaka na vlastitu terasu s garniturom za sjedenje i pogledom na more te s vlastitom kupaonom, kuhinje s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s ledenicom, još jedne kupaone, dnevnog boravka s blagovaonom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 10 m˛ velike natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba za odmor br.2 za 2 osobe, veličine cca. 15 m˛ nalazi se na 2. katu i sastoji od prostorije s bračnom posteljom, satTV, klima uređajem, kupaone te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.