Kuća za odmor br.92, apartmani br.1-3, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.92

* 3 apartmana za odmor za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u Palitu-Monte Stipe 200 m od mora. Do trgovine su 100 m a restoran je udaljen 50 m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vlastiti vez za plovilo može se dobiti u marini, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s 3 visoko kvalitetno opremljena apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci dobro došli.

  • Apartman br.1 za 5-6 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, jedne jednokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i balkonima s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, velike kupaone, kuhinje s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka s kaučom na izvlačenje za dvoje djece, klima uređajem, satTV i velike terase s pogledom na more.

  • Ekskluzivni galerijski Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine ca. 80 m2, nalazi se na 1.katu i sastoji u donjem dijelu od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i prostranim dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem te namještene terase. Na galeriji iznad dnevnog boravka se nalaze još dvije postelje.