Kuća za odmor br.82, apartman i sobe br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.82

* 1 apartman i 4 sobe za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u Palitu nedeleko starogradske jezgre i neposredno uz more. Do restorana i trgovine su 100 m. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovilo ispred kuće, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s 1 apartmanom i 4 sobe za odmor s doručkom, sve I. kategorije (***). Gostima iz soba na raspolaganju su zajednički veliki hladnjak u hodniku te sala za doručak sa satTV.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine ca. 80 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, velikog dnevnog boravka sa satTV, 2 dodatna ležaja, klima uređajem te velike namještene terase s pogledom na more.

  • Soba za odmor br.2 za 2 osobe, veličine ca. 14 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, kupaone te namještene terase s pogledom na more.

  • Soba za odmor br.3 za 2 osobe, veličine ca. 14 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, vlastite kupaone u hodniku te namještene terase s pogledom na more.

  • Soba za odmor br.4 za 2-3 osobe, veličine ca. 16 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone te namještene terase s pogledom na more.

  • Soba za odmor br.5 za 2 osobe, veličine ca. 16 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, kupaone te namještene terase.