Kuća za odmor br.80, apartmani br.1-3, Barbat, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.80

* 3 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom, potpuno mirnom položaju u mjestu Barbat neposredno uz more i pješčanu plažu. Do restorana i trgovine su 200 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vezovi za plovila nalaze se na mulu ispred kuće (75 kn na dan). Kuća raspolaže s tri vrlo lijepo opremljena apartmana I. kategorije (****). Centralno grijanje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Mogućnost roštiljanja u vrtu. Uporaba perilice za rublje. Mogućnost ostavljanja plovila preko zime.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, svaka soba ima vlastitu kupaonu, jedne 25 m˛ velike otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 16 m˛ velike, namještene terase s predivnim pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, jedne 20 m˛ velike otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 10 m˛ velike, namještene terase s predivnim pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine cca. 45 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, jedne 18 m˛ velike otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te 8 m˛ velike, namještene terase s predivnim pogledom na more.