Kuća br.78, stanovi za odmor br.1-5, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.78

* 5 stanova za odmor za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u Supetarskoj Drazi u naselju Gonar na maloj uzvišici s predivnim panoramskim pogledom na more. Udaljena je 200 m od mora i pjeskovitih plaža. Do trgovine ima 1000 m, a od restorana je 100 m udaljena. Vlastita parkirališta. Vezovi za plovilo mogu se dobiti u marini (nisu uključeni u cijenu). Gostima stoje na raspolaganju 5 stanova sa satTV, velika krovna terasa s pogledom na more, vrtni roštilj i 2 stroja za pranje rublja za zajedničku uporabu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Stan br.1 za 4-5 osoba, I. kategorije (***) nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i pomoćnim ležajem i krovne terase. 
  • Stan br.2 za 4 osobe, I. kategorije (***) nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, dvije jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i terase.
  • Stan br.3 za 4 osobe, I. kategorije (***) nalazi se na međukatu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kuhinje s dnevnim boravkom i dva pomoćna ležaja, kupaone i terase.
  • Stan br.4 za 4 osobe, I. kategorije (***) nalazi se na međukatu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kuhinje s blagovaonom, kupaone i terase.
  • Stan br.5 za 4 osobe, I. kategorije (***) nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s krevetima na kat, kuhinje s blagovaonom, kupaone i terase.