Kuća za odmor br.75, apartmani br.1-5, Banjol, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.75

* 5 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novo renovirana kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Banjol nasuprot starogradske jezgre Grada Raba, cca. 200 m od mora. Do trgovine su 100 m, a restoran je udaljen 50 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vezovi za plovila u gradskoj luci (nisu uključna u cijenu). Gostima stoje na raspolaganju 5 apartmana I. kategorije (***). Zajednička dvorišna terasa u prizemlju s garniturama za sjedenje te veliki vrt s vrtnom terasom i roštiljem. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Dječji krevitić po želji.  

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te dvije 5 m˛ velike terase s garniturama za sjedenje i pogledom na more i starogradsku jezgru.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te dvije 5 m˛ velike terase s garniturama za sjedenje i pogledom na more i starogradsku jezgru.

  • Studio-apartman br.3 za 2 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te jedne 5 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i starogradsku jezgru.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom i izlazom na 5 m˛ veliku terasu s garniturom za sjedenje, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 50 m˛ velike, zajedničke dvorišne terase.

  • Apartman br.5 za 4-6 osoba, veličine cca. 65 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i izlazom svaka na vlastitu 5 m˛ veliku terasu s garniturom za sjedenje, dvije kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te 50 m˛ velike, zajedničke dvorišne terase. Po potrebi se može postaviti još jedan dodatni ležaj u jednu od soba.