Kuća za odmor br.70, apartmani br.1-8, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.70

* 8 apartmana za 2-8 osoba


Ova kuća za odmor nalazi se u Banjolu u III. Padovi neposredno uz pjeskovitu plažu. Do trgovine u autokampu ima 200 m, a do restorana 100 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovilo i ostava za pribor ispred kuće (nisu uključeni u cijenu). Gostima stoje na raspolaganju 6 apartmana. U drugoj kući iza ove (na slici lijevo u pozadini i pod detaljima) nalaze se još dva apartmana (br.7-8). 
  • Apartman br.1 za 4 osobe, II. kategorije (**) nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupatilom, kuhinje, dnevnog boravka i terase.
  • Apartmani br.2-3 za 2 osobe, II. kategorije (**) nalaze se na 1. katu. Sastoje se od dvokrevetne sobe s kupatilom, minikuhinje s blagovaonom i balkona.
  • Apartmani br.4-5 za 2-3 osobe, II. kategorije (**) nalaze se na 1. katu. Sastoje se od dvokrevetne sobe s kupatilom i dodatnim ležajem, minikuhinje s blagovaonom i balkona.
  • Apartman br.6 za 4-6 osoba, II. kategorije (**) u potkrovlju sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupatilom i dodatnim ležajem za djecu, kuhinje i balkona.
  • Apartman br.7 za 6-8 osoba, II. kategorije (**) u drugoj kući na dva nivoa ima u prizemlju jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu. Iz hodnika stube vode na 1. kat gdje se nalaze dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupatilo i balkon.
  • Apartman br.8 za 4-5 osoba, II. kategorije (**) u drugoj kući nalazi se na 1. katu. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s kupatilom, dodatnim ležajem, kuhinje, dnevnog boravka i balkona.