Kuća za odmor br.66, apartmani i soba br.1-4, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.66

* 3 apartmana i 1 soba za odmor za 2-7 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar-San Marino na udaljenosti cca. 200 m od Rajske plaže. Restorani i trgovine su udaljini cca. 200m. Vlastita parkirališta u hladu ispred kuće. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici "San Marino", ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s jednim prostranim apartmanom i jednom sobom s doručkom, I. kategorije (***). Uz nju se nalazi novoizgrađena kuća za odmor s dva apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se u novogradnji u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV i namještene terase.
  • Apartman br.2 za 2-4 osobe nalazi se u novogradnji na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 6-7 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, dvije kupaone, kuhinje i blagovaone sa satTV i jedne namještene terase s pogledom na more.
  • Soba br.4 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od bračne postelje, jednog dodatnog ležaja, kupaone i namještene dvorišne terase.