Kuća za odmor br.57, apartmani br.1-5, Kampor, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.57

* 5 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Kampor
u istoimenoj uvali. Kuća za odmor je udaljena ca. 80 m od mora i nalazi se nasuprot pjesčane plaže "Veli mel". Do trgovina i restorana su 100 m. Vlastita parkirališta u hladu ispred kuća za odmor. Dva vlastita veza za plovilo (nisu uključena u cijenu). Kuća raspolaže s pet vrlo lijepo uređenih apartmana I. kategorije (***). Centralno grijanje. Velika zajednička terasa s roštiljem ispred kuće. Za goste kuće u prizemlju se nalazi salon s aperitivbarom te prostorija za pranje i sušenje rublja. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine ca.45 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s mikrovalnom pećnicom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osobe, veličine ca.55 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s mikrovalnom pećnicom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-5 osobe, veličine ca.55 m˛, nalazi se na 3. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s mikrovalnom pećnicom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 2-4 osobe, veličine ca.45 m˛, nalazi se na 3. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s mikrovalnom pećnicom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Studio-apartman br.5 za 2 osobe, veličine ca.38 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s mikrovalnom pećnicom i blagovaonom sa satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.