Kuća br.53, stan ili sobe za odmor br.1-3, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik sobe
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.53

* 1 stan ili 3 sobe za odmor za 2-6 osoba


Ova obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u gornjem djelu starogradske jezgre s predivnim pogledom na more i poluotok Frkanj. Kuća se nalazi blizu mora i plaže, a u blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Kao i sve ostale kuće u gradu i ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati svugdje po gradu. Vez za plovilo može se dobiti u Rapskoj luci, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže na gornjem katu s 1 stanom I. kategorije (***) za 6 osoba, a sobe se mogu i pojedinačno unajmiti. 
  • Stan br.1 za 6 osoba ima tri dvokrevetne sobe, 2 kupaone, veliku kuhinju s blagovaonom, satTV, klima uređajem i veliku terasu s koje možete uživati u prelijepom pogledu na more i zalazak sunca.
  • Soba br.2 za 2 osobe ima dvokrevetnu postelju, WC/tuš i zajedničku terasu. Doručak i uporaba kuhinje se mogu posebno ugovoriti s domaćinom.
  • Sobe br.3 za 4 osobe imaju po jednu dvokrevetnu postelju, jedan WC/tuš i zajedničku terasu. Doručak i uporaba kuhinje se mogu posebno ugovoriti s domaćinom. Zbog zajedničkog kupatila mogu se samo skupa unajmiti.