Kuća br.46, stanovi za odmor br.1-6, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.46

* 6 stanova za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novosagrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Barbat i udaljena je cca. 200 m od mora. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine ima 150 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za brodicu u marini (nisu uključena u cijenu). Kuća raspolaže sa 6 vrlo lijepo opremljena stana za odmor I. kategorije (***). Kućni ljubimci dozvoljeni. Mogućnost roštiljanja u vrtu. Uporaba perilice za rublje.
  • Stan br.1 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.2 za 4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.5 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.6 za 2 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe i kupaone na galeriji te kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more u donjem dijelu.