Kuća br.36, apartmani za odmor br.1-3, otok Rab, Hrvatska


Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.36

* 3 apartmana za odmor za 4-12 osoba


Ova vrlo lijepa, novo sagradjena obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar. Idealno je polazište za ljubitelje sahara uvale. Od mora je udaljena ca. 500 m. Restoran i trgovina su 200 m udaljeni. Kuća ima vlastita parkirališta. Raspolaže s 3 apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj, garniture za sjedenje i dječje igralište u vrtu. Kućni ljubimci dobro došli. Za svoje goste besplatno parkiranje na livačina plaži. 

  • Apartman br.1 za 8-12 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od 4 dvokrevetne sobe s 3 dodatna ležaja, svaka soba ima vlastitu kupaonu, velike kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za jednu odraslu osobu ili dvoje djece, satTV, klima uređajem i velike terase.

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike terase.

  • Apartman br.3 za 4-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike terase.