Kuća za odmor br.31, apartmani i sobe br.1-8, Palit, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.31

* 4 apartmana i 4 sobe za odmor za 1-5 osoba


Ova vrlo lijepa novo renovirana kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit, cca. 100 m od mora i nedaleko starogradske jezgre. Restorani i trgovina su udaljeni 100 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodicu u obližnjoj lučici (nije uključen u cijenu). Kuća za odmor raspolaže sa 4 apartmana i 4 sobe s doručkom, sve I. kategorije (***). Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Velika zajednička sala za doručak i boravak. Centralno grijanje pa je pogodna i za hladnije godišnje doba. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 80 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, velike otovrene velike kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem te dvorišne terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 90 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone od kojih jedna s tušem s masažerom, 40 m² velike otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, perilicom za posuđe, satTV, klima uređajem te 15 m² velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine cca. 80 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, tri kupaona, velike otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem te 30 m² velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 4-5 osoba, veličine cca. 80 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, velike otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, perilicom za posuđe, satTV, klima uređajem te 15 m² velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba br.5 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone i terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba br.6 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone, satTV i terase s garniturom za sjedenje.

  • Soba br.7 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, kupaone i terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba br.8 za 1 osobu nalazi se na 1.katu i sastoji od postelje i kupaone.