Kuća za odmor br.26, apartmani br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.26

* 5 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Banjol - I Padova, cca. 300 m od mora. Do trgovine su 300 m a restoran je udaljen 50 m. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vez za plovilo u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 5 apartmana I. kategorije (****). Roštilj i garnitura za sjedenje u vrtu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne spavaće sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene terasse.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne spavaće sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene terasse s pogledom na more i starogradsku jezgru Raba.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne spavaće sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene terasse.
  • Studio-apartman br.4 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i namještene terasse.
  • Apartman br.5 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne spavaće sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene terasse.