Kuća br.23, stanovi za odmor br.1-2, Supetarska Draga, otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.23

* 2 apartmana za odmor za 2-3 osobe


Ova kuća za odmor nalazi se u mjestu Supetarska Draga neposredno uz more. Od restorana je udaljena 100 m, a do trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vlastiti vezovi za plovilo na mulu nalaze se ispred kuće (38 kn na dan). Kuća za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***) i ima centralno grijanje. Zajednicka vrtna terasa s garniturom za sjedenje i roštiljem. Po potrebi se može postaviti jedan dječji krevetić. Kućni ljubimci dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom, dnevnog boravka s dodatnim ležajem za jednu osobu i satTV,  te 15 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine 40 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s hladnjakom i ledenicom, dnevnog boravka s blagovaonom i dodatnim ležajem za jednu osobu i satTV,  te 6 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.