Kuća za odmor br.21, apartmani br.1-3, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.21

* 3 apartmana za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na potpuno mirnom položaju na uzvišici u mjestu Gornja Supetarska Draga, s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Do mora su cca. 1.000 m a restorani i trgovina su isto toliko udaljeni. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodicu u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***) s centralnim grijanjem. Mogučnost roštiljanja. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 4 osobe, veličine 75 m2 nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine 95 m2 nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine 75 m2 nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dva dodatna ležaja, jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.