Kuća za odmor br.15, apartmani br.1-4, Barbat, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.15

* 4 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom, potpuno mirnom položaju u mjestu Barbat neposredno uz more i pješčanu plažu. Od restorana i trgovine je udaljena 200 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vezovi za plovila na mulu ispred kuće (75 kn na dan). Gostima stoje na raspolaganju 4 apartmana I. kategorije(***). Veliki vrt i roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, male kuhinje s blagovaonom, satTV te jednog namještenog balkona.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, jedne 17 m˛ velike otvorene kuhinje, blagovaone i boravka s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te dva namještena balkona s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 6-7 osoba, veličine cca. 100 m˛, nalazi se u viskom prizemlju i sastoji od tri sobe s bračnom posteljom, svaka soba ima vlastitu kupaonu i namješten balkon s pogledom na more, posebnog WC-a, jedne 20 m˛ velike otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te jedne 18 m˛ velike namještene verande s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te jednog namještenog balkona s pogledom na more.