Kuća br.8, stanovi za odmor br.1-6, otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.8

* 6 apartmana za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u mjestu Supetarska, neposredno uz more i plažu. Do trgovine su 1000 m a do restorana 100 m. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovilo ispred kuće, ali nisu uključena u cijenu. Velika, zajednička prostorija za boravak sa satTV. Centralno grijanje pa je pogodna i za hladnije godišnje doba. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja te terase s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i dodatnim ležajem te terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 2-4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja te terase s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i dodatnim ležajem te terase s pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 2-4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i dva dodatna ležaja te terase s pogledom na more.

  • Apartman br.6 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom i dodatnim ležajem te terase s pogledom na more.