Kuća za odmor br.5, apartmani br.1-8, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.5

* 8 apartmana za odmor za 2-9 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se na centralnom ali ipak mirnom položaju u mjestu Lopar na udaljenosti cca. 500 m od mora. Restoran i trgovina su udaljini cca. 100m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici "San Marino", ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s 8 prostranih apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Kućni ljubimci dozvoljeni. Za goste kuće osigurano besplatno parkiranje neposredno uz samu pjeskovitu plažu "Livačina". 

  • Apartman br.1 za 6-9 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe s dodatnim ležajima i balkonima, tri kupaone, kuhinje, dnevnog boravka sa satTV i namještene terase.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne dvokrevetne sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone sa satTV i jedne namještene terase.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone sa satTV i jedne namještene terase.

  • Apartman br.4 za 4-5 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s dodatnim ležajem, satTV i jedne namještene terase.

  • Apartman br.5 za 4-6 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja, satTV i jedne namještene terase.

  • Apartman br.6 za 2-3 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s dodatnim ležajem, satTV i jedne namještene terase.

  • Apartmani br.7-8 za 4 osobe nalaze se u potkrovlju i sastoje od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone sa satTV, klima uređajem i jedne namještene terase.