Kuća za odmor br.421, apartman i soba za odmor br. 1-2, Crni Lug/Nacionalni park Risnjak, Gorski Kotar - Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.421

* 1 apartman i 1 soba za odmor za 2-6 osoba

 
Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Crni Lug ca. 300 m od ulaza u nacionalni park "Risnjak" u Gorskom Kotaru. Od centra Crnog Luga je udaljena 2 km. Zbog svog položaja je idealna za međunočenje na Vašem putu prema moru ili u povratku te lovni i zimski turizam. Granični prijelaz Brod na Kupi je udaljen 20 km a do Rijeke su 40 km (autocesta). Restoran i trgovina su udaljeni 500 m. Gorski Kotar Vam pruža bezbroj mogućnosti za izlete, šport i rekreaciju kao što su n.pr. fotosafari, lov, planinarenje, šetnju šumskim stazama, jahanje, rafting, skijanje zimi, tenis, plivanje te bogatu gastronomsku ponudu s naglaskom na divljač i prirodnu, zdravu hranu. Kuća za odmor ima centralno grijanje i sastoji se od jednog apartmana i jedne sobe za odmor I. kategorije (***). Vlastita parkirališta ispred kuće. U vrtu se nalaze staza za bočanje i natkrivena sjenica s roštiljem i pekom. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Na slobodnom raspolaganju su i 2 bicikla. Uporaba perilice za rublje.
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba,veličine 60 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s razdvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinju s blagovaonom i dnevnm boravkom, satTV i kamina. Dva dodatna rasklopiva ležaja se mogu postaviti po želji i potrebi.
  • Soba za odmor br.2 za 2 osobe, veličine 35 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, satTV, radio prijemnika, kauča na rasklapanje, mali kamin, garnituru za sjednje i kupaone.