Kuća za odmor br.301, apartman ili sobe br.1-5, Permani/Opatija

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.301

* 1 apartman ili 4 sobe za odmor za 2-12 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Permani iznad Opatije. Zbog svog položaja je idealna za međunočenje na Vašem putu prema moru ili u povratku te gradski turizam u Opatiji ili Rijeci. Granični prijelaz Rupa je udaljen 8 km, do Rijeke su 10 km a Opatije 5 km. Restoran i trgovina su udaljeni 500 m. Vlastita parkirališta. Kuća ima centralno grijanje i raspolaže s jednim prostranim apartmanom I. kategorije (***) sa 4 sobe koje se mogu i zasebno unajmiti. dječji krevetić po potrebi. Vrtni roštilj. Kućni ljubimci dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 8-12 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne velike dvokrevetne sobe s dva dodatna ležaja, jedne dvokrevetne sobe, velike kupaone s tušem i kadom, kuhinje s blagovaonom i natkrivene terase.
  • Soba za odmor br.2 za 2-4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od bračne postelje, dva dodatna ležaja, zajedničke kupaone i natkrivene terase.
  • Soba za odmor br.3 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od bračne postelje, zajedničke kupaone i balkona.
  • Sobe za odmor br.4-5 za 2-3 osobe nalaze se u prizemlju i sastoje od bračne postelje, dodatnog ležaja i zajedničke kupaone.