Kuća za odmor br.358, sobe za odmor br.1-8, Ogulin/Gorski Kotar

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.358

* 8 soba za odmor za 1-5 osoba
[Detalji sobe][Detalji restoran][Detalji okolica]


Ogulin je gradić u centralnom kontinentalnom djelu Hrvatske u Gorskom Kotaru, smješten između rijeka Dobre i Gornje Mrežnice, podno Kleka i planinskog masiva Velike Kapele. Od autoceste Zagreb-Split udaljen je svega 5 autominuta te je stoga idealno mjesto za međunočenje na Vašem putu prema moru ili u povratku. Udaljen je samo pola sata vožnje od mora pa je pogodan i kao polazište za odmor na Jadranskoj obali. Regija pruža izuzetno puno mogućnosti za aktivan odmor: lov, ribolov, kupanje, jedrenje, vožnja kanuom, planinarenje, šetnja šumom, skijanje, vožnja biciklom, rafting i bezbroj drugih aktivnosti. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju i samoj obali prekrasnog jezera Sabljaci. Trgovina je udaljena 500 m. U kući se nalazi ugodan restoran sa 120 sjedećih mjesta gdje se u odnosu na jadransku obalu po izuzetno povoljnim cijenama poslužuju lokalni i talijanski specijaliteti. Kuća ima centralno grijanje i raspolaže s osam soba za odmor I. kategorije (***). Vlastito veliko parkiralište ispred objekta. Lijepa ljetna terasa. Kućni ljubimci dozvoljeni. 
  • Sobe za odmor br.1, 3, 5 i 6 za 2 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od bračne postelje, satTV, kupaone i velike zajedničke terase s pogledom na jezero.
  • Soba za odmor br.2 za 1 osobu nalazi se na 1.katu i sastoji od jednog kreveta, satTV, kupaone i velike zajedničke terase s pogledom na jezero.
  • Soba za odmor br.4 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, satTV, kupaone i velike zajedničke terase s pogledom na jezero.
  • Obiteljske sobe za odmor br.7-8 za 2-5 osoba nalaze se na 2.katu i sastoje od bračne postelje, 3 dodatna ležaja, satTV, kupaone i velike zajedničke terase s pogledom na jezero.