Kuća za odmor br.321, sobe za odmor br.1-3, Plitvička jezera, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.321

* 3 sobe za odmor za 2-3 osobe


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Grabovac nedaleko nacionalnog parka Plitvička jezera. U sklopu objekta se nalazi restoran u kojem se poslužuju doručak i veliki izbor menia po pristupačnim cijenama. Nedaleko kuće su šetališna i biciklistička staza duga 30 km i teniski tereni. Do trgovine i centra naselja su 500 m. Regija pored obilaska poznatih Plitvičkih jezera nudi i bogat izbor aktivnosti kao što su lov, ribolov, skijanje zimi, rafting... Idealno za međunoćenje na Vašem putu prema moru ili u povratku jer se može i na jednu noć rezervirati. Vlastita parkirališta. Kuća raspolaže s tri sobe za odmor I. kategorije (***), sve sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem. Po potrebi se može postaviti dječji krevetić. Kozmetika za kupanje u kupaonama. Manji kućni ljubimci dozvoljeni. Ukupno ova kuća i susjedni objekt (kuća br.322) mogu udomiti do 52 osobe, dakle dovoljno mjesta za puni autobus.

  • Sobe za odmor br.1-2 za 2 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se na 1.katu i sastoje od bračne postelje i kupaone.

  • Soba za odmor br.3 za 2-3 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalazi se na 1.katu i sastoje od bračne postelje, dodatnog ležaja i kupaone.