Kuća za odmor br.322, sobe za odmor br.1-18, Plitvička jezera, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.322

* 18 soba za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Grabovac nedaleko nacionalnog parka Plitvička jezera. Nedaleko kuće su šetališna i biciklistička staza duga 30 km i teniski tereni. Restoran se nalazi u neposrednjoj blizini a do trgovine su 500 m. Centar naselja je udaljen 500 m. Regija pored obilaska poznatih Plitvičkih jezera nudi i bogat izbor aktivnosti kao što su lov, ribolov, skijanje zimi, rafting... Idealno za međunoćenje na Vašem putu prema moru ili u povratku jer se može i na jednu noć rezervirati. Vlastita parkirališta. Kuća raspolaže s 18 prostranih soba za odmor I. kategorije (***), sve sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem. Po potrebi se može postaviti dječji krevetić. Kozmetika za kupanje u kupaonama. Manji kućni ljubimci dozvoljeni. Ukupno ova kuća i susjedni objekt, kuća br.321 u kojem se poslužuju doručak i veliki izbor menia po pristupačnim cijenama mogu udomiti do 52 osobe, dakle dovoljno mjesta za puni autobus.

  • Sobe za odmor br.1-5 za 2 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se u prizemlju i sastoje od bračne postelje i kupaone.

  • Sobe za odmor br.6-7 za 2-3 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se u prizemlju i sastoje od bračne postelje, dodatnog ležaja i kupaone.

  • Sobe za odmor br.8 i 10 za 2-3 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se na 1.katu i sastoje od bračne postelje, dodatnog ležaja i kupaone.

  • Sobe za odmor br.9 i 11-16 za 2 osobe sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se na 1.katu i sastoje od bračne postelje i kupaone.

  • Obiteljske sobe za odmor br.17-18 za 4 osobe, veličine 24 odnosno 34 m2, sa centralnim grijanjem, satTV i klima uređajem nalaze se na 2.katu i sastoje od bračne postelje, 2 dodatna ležaja i kupaone.