Kuća za odmor br.191, apartmani br.1-5, Borik - Zadar, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.191

* 5 apartmana za 2-7 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju, u zelenom okruženju u naselju Borik, turističkom središtu Zadra. Od mora i plaže je udaljena 250 m. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine su 50 m. Parkirališta i garaže u dvorištu. Vez za brodice može se dobiti u 700 m udaljenoj marini ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s pet apartmana I. kategorije (***), svi sa satTV i podnim grijanjem. Zajednička praona za rublje. Vrtni roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Domaćin je poznati kiropraktičar te se mogu ugoviriti tretmani za vrijeme boravka.
  • Apartmani br.1-2 za 2-4 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje, blagovaone i boravka s dva dodatna ležaja te jedne velike terase.
  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje, blagovaone i boravka s dva dodatna ležaja te jedne velike terase.
  • Apartman br.5 za 5-7 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja te jedne velike terase.