Kuća za odmor br.315, apartmani i sobe br.1-6, Kali-otok Ugljan / Zadar, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.315

* 4 apartmana i 2 soba za odmor za 2-4 osobe


Ova ekskluzivna, novoizgrađena vila za odmor nalazi se na mirnom položaju u zelenom okruženju u mjestu Kali na otoku Ugljanu kod Zadra. Do mora su cca. 500 m. Restoran vlasnika vile i trgovina su udaljeni svega 20 m. Privatna parkirališta pored kuće. Vezovi za brodice u obližnjoj marini. Vlasnik ne živi u ovom objektu. Vila raspolaže sa 4 visoko kvalitetno opremljena apartmana i 2 sobe za odmor I. kategorije (****), svi sa satTV, klima uređajem, granitnim i parketnim podovima te terasama s prekrasnim pogledom na grad i otvoreno more. Uporaba perilice za rublje može se dogovoriti s domaćinom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Domaćini su poznati ugostitelji i srdačno Vas pozivaju u novootvoreni restoran sa specijalitetima dalmatinske kuhinje.
  • Apartman br.1 za 4 osobe, veličine cca. 30 m2, nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s dvije odvojene postelje, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m2, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m2, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.
  • Studio-apartman br.4 za 2 osobe, veličine cca. 20 m2, nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe i kupaone, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.
  • Sobe za odmor br.5-6 za 2 osobe, veličine ca. 15 m2, nalaze se na 1. katu i sastoje od bračne postelje, kupaone, hladnjaka, satTV, klima uređajem i namještene terase s pogledom na more.