Kuća za odmor br.418, apartmani br.1-3, Okrug Gornji/Čiovo-Trogir, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.418

* 3 apartmana za 2-5 osoba

 
Okrug Gornji je tiho naselje na zapadnom djelu otoka Čiovo koji je mostom povezan s Trogirom na kopnu. Od Splita je udaljen 25 km. Mnogobrojne športske mogućnosti se nude za aktivni odmor: najam jetskia i brodica, parasailing, skijanje na vodi, škole ronjenja i tenisa, fitnes centar... Bezbroj uvala i plaža sa sitnim šljunkom i pjeskom te posebni djelovi za nudiste pozivaju na kupanje i uživanje u bistrom plavom moru. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju neposredno uz more i plažu. Do trgovine su 100 m a restoran je 700 m udaljen. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Kuća za odmor raspolaže s 3 apartmana I. kategorije (***). Roštilj, dječje igralište i ležaljke u vrtu. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 50 m² nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka sa satTV, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.
  • Apartman br.2 za 4 osobe, veličine 50 m² nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje, klima uređaja te velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.
  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine 95 m² nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe i jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka sa satTV te velike terase s garniturom za sjedenje.