Kuća za odmor br.419, sobe za odmor br.1-8, Okrug Gornji/Čiovo-Trogir, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.419

* 8 soba za odmor za 2-3 osobe


Okrug Gornji je tiho naselje na zapadnom djelu otoka Čiovo koji je mostom povezan s Trogirom na kopnu. Od Splita je udaljen 25 km. Mnogobrojne športske mogućnosti se nude za aktivni odmor: najam jetskia i brodica, parasailing, skijanje na vodi, škole ronjenja i tenisa, fitnes centar... Bezbroj uvala i plaža sa sitnim šljunkom i pjeskom te posebni djelovi za nudiste pozivaju na kupanje i uživanje u bistrom plavom moru. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju neposredno uz more i plažu. Do trgovine su 300 m a restoran je 150 m udaljeni. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Novoizgrađena kuća za odmor raspolaže s 8 soba za odmor I. kategorije (****). U sobama postoji mogućnost grijanja pa su stoga pogodne i za hladnije godišnje doba. Uz samo noćenje nude se doručak i ručak s tradicionalnim jelima dalmatinske kuhinje. Kod manjeg popunjena obroci se serviraju u obljižnjem restoranu. U zajedničkoj blagovaoni na raspolaganju stoje aparat za kavu, mikrovalna pećnica i točionik hladne vode. U vrtu su roštilj i bazen s grijanom morskom vodom veličine 12x6 m. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Sobe za odmor br.1+2 za 2 osobe, veličine 20 m² nalaze se u prizemlju i sastoje od bračne postelje, kupaone sa sušilom za kosu, satTV, klima uređaja, hladnjaka te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.
  • Sobe za odmor br.3+4 za 2 osobe, veličine 20 m² nalaze se na 1. odnosno 2. katu i sastoje od bračne postelje, kupaone sa sušilom za kosu, satTV, klima uređaja, hladnjaka te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.
  • Sobe za odmor br.5+6 za 2-3 osobe, veličine 38 m² nalaze se na 1. katu i sastoje od bračne postelje, predsoblja s kaučom na preklapanje za jednu osobu, kupaone sa sušilom za kosu, satTV, klima uređaja, hladnjaka te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.
  • Sobe za odmor br.7+8 za 2-3 osobe, veličine 38 m² nalaze se na 2. katu i sastoje od bračne postelje, predsoblja s kaučom na preklapanje za jednu osobu, kupaone sa sušilom za kosu, satTV, klima uređaja, hladnjaka te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more i otoke Šoltu, Brač i Hvar.